En grøn have året rundt, hvordan gør man det?

Intet er bedre end at nyde solen i din egen have, vel? Vi har kunnet nyde det skønne vejr i flere dage og der går ikke længe før sommeren melder sig. Kunne din have bruge lidt opdatering? Vi vil selvfølgelig gerne holde vores have grøn hele året rundt, men hvordan gør man egentlig det? Vi har listet en række nyttige, men også let anvendelige tips til dig.

Vælg de rigtige planter
Om foråret og sommeren nyder vi en smuk farverig have, men vi vil helst nyde det grønne hele året rundt. Ved at vælge de rigtige planter kan du også nyde en smuk have om vinteren. Planter, der altid farver haven grøn, kaldes også stedsegrønne. Det er for eksempel nåletræer, løvtræer eller stauder. Disse stedsegrønne planter kaster gradvist deres blade og er beskyttet mod kolde temperaturer. Som følge heraf bevarer de også deres farve om efteråret og vinteren. Der findes hundredvis af forskellige typer, og du kan nemt kombinere dem i haven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *