Naturinkluderende bygning til den perfekte have

Naturinkluderende byggeri er et begreb, som vi hører oftere og oftere i haveverdenen. Du har sikkert hørt om det, men udtrykket vil blive forklaret kort. Naturinklusivt byggeri er en variant af bæredygtigt byggeri, hvor byggeri og indretning er udført på en sådan måde, at strukturen bidrager til naturværdierne og den lokale biodiversitet. Med enklere ord en struktur, der ikke forstyrrer naturen, men derimod understøtter den.

Hvad skal du være opmærksom på, når du renoverer haven?

Inden du går i gang med at renovere i haven, skal du selvfølgelig lægge en plan. Hvad vil du præcist, og hvordan vil du opnå dette? Det er vigtigt at kortlægge dine ønsker og også se, hvem der skal udføre dem. Kan du gøre dette selv, eller har du stadig brug for hjælp til nogle dele? Det er derfor vigtigt at have en god plan på forhånd og at være klar over, hvad du vil lave. Bor du for eksempel tæt på et naturreservat, skal du måske tage hensyn til naturen omkring dig, før du kan renovere i haven. Det er nyttigt at vide, at der er muligheder for at indsætte naturinklusivt byggeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *